Νέα αθλιότητα Νέας Δημοκρατίας κατά Μπαλαούρα Αναπαράγει παλιά Fake news για 17Ν

Δήλωση Μάκη Μπαλαούρα
Κεντρικός σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ δήλωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας υπήρξαν καθαροί υποστηρικτές καταδικασθέντων για τη 17 Νοέμβρη»!!!
Στο κανάλι παρενέβει η Π. Τσαπανίδου, το ΣΚΑΪ αρνήθηκε να πάρει θέση και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έβγαλε ανακοίνωση, αναφέροντας ότι «ποντάρουν στην τοξικότητα. Η προσπάθειά τους να σκεπάσουν με λάσπη τα εκατομμύρια των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον πολιτών που σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ακουμπάν τις ελπίδες τους στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στην Αριστερά, δεν θα περάσει. Εμείς θα τους απαντούμε με συγκροτημένο προγραμματικό προοδευτικό λόγο, δημοκρατική δύναμη και ηρεμία»…
Η ΝΔ απάντησε αναπαράγοντας παλαιότερες αθλιότητες κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και για εμένα (για μια ακόμα φορά) γράφοντας για «τις δηλώσεις του κ. Μπαλαούρα περί «ιδεωδών υπέρ του ανθρώπου της 17Ν»…
Θυμίζουμε ότι μετά τη μεταπολίτευση στις δεκαετίες `70, `80 και `90, κάθε τόσο, τα πρωτοσέλιδα μεγάλων εφημερίδων της Δεξιάς γέμιζαν με τρομοκρατικές “αποκαλύψεις” για τη 17Ν.
Άλλοτε αρχηγός της φερόταν να είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Κ. Λαλιώτης!!!
Άλλοτε ο Περικλής Κοροβέσης και ακολουθούσαν δεκάδες ονόματα αγωνιστών της Αριστεράς και του τότε ΠΑΣΟΚ!!
Έψαχναν, στην Αριστερά και στο ΠΑΣΟΚ με συνέπεια να μη καταφέρνουν να συλλάβουν τα μέλη της 17Ν. Παρακράτος της Δεξιάς, που στην πορεία πολλοί απ’ αυτούς εξελίχθηκαν σε… “δημοσιογράφους”(!) ή και εκδότες λαθρόβιων εντύπων.
Τα τελευταία χρόνια ανακάλυψαν υποστηριχτές της 17 Νοέμβρη στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και για μια ακόμα φορά εμένα. Είχε προηγηθεί πριν 1,5 χρόνο ο κ. Πορτοσάλτε στο ΣΚΑΪ.
Η ΝΔ, στη γραμμή Πορτοσάλτε, έγραψε χωρίς ντροπή, διαστρεβλώνοντας πλήρως συνέντευξη μου, αναφέροντας «δηλώσεις του κ. Μπαλαούρα περί «ιδεωδών υπέρ του ανθρώπου» της 17Ν», αφαιρώντας, όπως η Ιερά Εξέταση, τις κρίσιμες λέξεις μου: «λαθεμένο ιδεώδες, …ένα σκεπτικό που δεν στέκει με τίποτα»…

Η αξία της ζωής είναι αναφαίρετο δικαίωμα
Και μάλιστα όταν έχω επανειλημμένα δημοσιεύσει άρθρα μου εναντίον της ιδεολογίας και της δολοφονικής πρακτικής της 17Ν στις εφημερίδες «ΕΠΟΧΗ» και «Ελευθεροτυπία».
Όσον αφορά τη συνέντευξη μου στο «ΒΗΜΑ FM» αποκρύπτουν και τη φράση «….η αξία της ζωής είναι αναφαίρετο δικαίωμα… Οποιοσδήποτε και νάναι δεν μπορείς να σκοτώσεις..»!
Είναι σαφέστατο ότι η ΝΔ και τα παπαγαλάκια της στοχεύουν σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν μια ιστορική αγωνιστική διαδρομή, με ήθος και συνέπεια για να κτυπήσουν, (όπως «ΤΑ ΝΕΑ» που τελικά ζήτησαν συγνώμη) το «Ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς»!
Δε θα τα καταφέρουν οι πολίτες δε «τσιμπάνε» στα γεμάτα βούρκο ψάρια τους…
Προχωράμε νικηφόρα με το μελετημένο, στιβαρό και αξιόπιστο Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία που εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας, για Δημοκρατία, Διαφάνεια και Δικαιοσύνη Παντού!

Σημείωση

Στις 29 Γενάρη 2016 είχα δώσει συνέντευξη μου στο «ΒΗΜΑ FM», όπου με ρώτησαν αν υπάρχουν ομοιότητες της Χρυσής Αυγής και της 17Ν. Τους απέδειξα ότι είναι τελείως διαφορετική η ιδεολογία και η πρακτική τους. Η ΝΔ και τα παπαγαλάκια της, διαστρέβλωσαν τελείως τα λεγόμενα μου, αποκόπτοντας και συρράπτοντας λέξεις, όπως οι ιεροεξεταστές του Μεσαίωνα, προχωρώντας σε σφοδρές επιθέσεις σε εμένα και στον ΣΥΡΙΖΑ. Παρά τις επανειλημμένες δηλώσεις μου και το ηχητικό και την απομαγνητοφώνηση του, όλοι αυτοί συνέχιζαν το ίδιο τροπάρι. Τους απάντησα πάλι ότι οι απόψεις μου είναι γνωστές από παλιά με άρθρα μου εναντίον της ιδεολογίας και της δολοφονικής πρακτικής της 17Ν στις εφημερίδες «ΕΠΟΧΗ» και «Ελευθεροτυπία». Ακόμα και παραμονές των εκλογών του 2023, έριξαν πάλι λάσπη. Παραθέτω το λινκ του άρθρου μου στην «ΕΠΟΧΗ», όχι για αυτούς, αλλά για καλόπιστους ανθρώπους:

Πηγή https://makisbalaouras.gr/%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%bc%ce%ae-%cf%84%ce%b7-%ce%b5%ce%be%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-17%ce%bd-%ce%b1%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%bd/