image_pdfimage_print

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον Μάκη Μπαλαούρα και τον Γιάννη Βρούτση, στην Επιτροπή της βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το ασφαλιστικό. Όπως φαίνεται και στο βίντεο η ένταση ξεκίνησε όταν ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την 6η επέτειο από την τραγωδία στην Marfin, ζήτησε οι πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν το γεγονός.

Από την πλευρά, του ο κ. Μπαλαούρας που προέδρευε της διαδικασίας, απευθυνόμενος στον κ. Βρούτση, απάντησε: «Σας διακόπτω, γιατί πήρατε το λόγο για να μιλήσετε επί της διαδικασίας κι αναφέρετε άλλα πράγματα».

Δείτε το βίντεο με τον έντονο διάλογο που ακολούθησε.

Και σκύλευση θυμάτων…

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ : Σήμερα συνεδριάζουμε κατά τη στιγμή, που η ημερομηνία αυτή συμπίπτει με τη θλιβερή επέτειο, της δολοφονίας 3 εργαζομένων στη MARFIN πριν 6 ακριβώς χρόνια. Πιστεύω ότι αυτό πρέπει όλοι να το κρατάμε βαθιά στο μυαλό μας, να καταδικάσουμε για μια φορά λόγω της θλιβερής αυτής επετείου, τους δολοφόνους και τους εγκληματίες φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς οι οποίοι δίχασαν.

ΜΑΚΗΣ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ (Προεδρεύων των Επιτροπών): Σας παρακαλώ ζητήσατε το λόγο επί της διαδικασίας, δεν είναι σωστό αυτό το πράγμα, το ξέρετε πολύ καλά ότι δεν είναι διαδικαστικό αυτό.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ : Επί της διαδικασίας είναι κύριε Πρόεδρε, υπάρχει μια θλιβερή επέτειος δολοφονήθηκαν άνθρωποι.

ΜΑΚΗΣ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ (Προεδρεύων των Επιτροπών): Σας παρακαλώ έγινε κατανοητό. Δεν έχετε το λόγο κύριε Βρούτση. Πήρατε το λόγο για διαδικαστικό θέμα. Δεν γράφετε τίποτα στα πρακτικά. Οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας του δημοκρατικού τόξου έχουν καταδικάσει αυτά τα φαινόμενα. Αυτά που κάνετε κύριε Βρούτση δεν είναι σωστά, γιατί μπορώ να αναφέρω και εγώ την δολοφονία του Λαμπράκη που έγινε πολλά χρόνια πριν αλλά έγινε αυτές τις ημέρες.

 

Πηγή http://www.enikos.gr/politics/386917/i-stigmi-tis-entasis-stin-epitropi-tis-voulis-video