image_pdfimage_print

“Η κυβέρνηση βρήκε μία οικονομία και μία κοινωνία κυριολεκτικά καμένη. Είναι λάθος ότι πήραμε καμένη γη και διαλυμένο κράτος. Πήραμε οικονομία και κράτος βομβαρδισμένα από βόμβες ναπάλμ” τόνισε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Γεράσιμος Μπαλαούρας υπενθυμίζοντας ότι “οι αντιδράσεις είναι συνοδευτικές ενός πολιτικού ντελίριου” από “λυσσασμένα ΜΜΕ” και κόμματα που “χρόνια κατάπιναν την κάμηλο και τώρα διυλίζουν τον κώνωπα, κάνοντας την τρίχα τριχιά”.

“Ο Γ. Μπαλαούρας υπογράμμισε ότι “πρέπει να ξεπεράσουμε το βασανιστήριο του πνιγμού, δηλαδή την πιστωτική ασφυξία“, ενώ υπενθύμισε στη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ ότι “την Τετάρτη είχατε επέτειο. Είναι η επέτειος της ανακοίνωσης της εισόδου μας στην τρόικα και στα Μνημόνια από τον Γιώργο Παπανδρέου στο Καστελόριζο. Να τιμήσετε δεόντως την υπερήφανη αυτή ημέρα”.

“Υφιστάμεθα ως χώρα και ως κυβέρνηση έναν πόλεμο, όχι απλώς αψιμαχίες” είπε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας.

Τους βουλευτές της μετεμφυλιακής Δεξιάς, που πηδούσαν τα έδρανα της Βουλής για να επιτεθούν στους βουλευτές της ΕΔΑ, θυμήθηκαν χθες στην ολομέλεια οι βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, κατά τη συζήτηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τα διαθέσιμα που ψηφίστηκε αργά χθες. Βουλευτές της Ν.Δ. κινήθηκαν προς τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ και τους σταμάτησε ο Γιάννης Σταθάς, ενώ βουλευτές του ΠΑΣΟΚ χτυπούσαν τα χέρια στα έδρανα και τα πόδια στο πάτωμα λέγοντας ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ είναι χυδαίο κόμμα” και αποκαλώντας τους βουλευτές του “γελοίους” και “χυδαίους“. Και μετά οι ίδιοι διέρρεαν ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τους αποκάλεσαν… μαλάκες!

” Κ. Πουλακίδας-Η ΑΥΓΗ”