image_pdfimage_print

Ο Μάκης Μπαλαούρας υπηρέτησε τη θητεία του στη Βουλή πάνω από μια 4ετία ως Πρόεδρος Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, Συντονιστής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στα Οικονομικά, καθώς και του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής(ΚΥΣΟΙΠ) και παρόλο που αυτές του οι ιδιότητες του απορροφούσαν πολύ χρόνο, ποτέ δεν ξέχασε το Νομό του και ποιους πολίτες εκπροσωπεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Εργάστηκε με συνέπεια για την Ηλεία, προωθώντας λύσεις για τους αγρότες και τις συντάξεις ΟΓΑ, ξεμπλοκάροντας κρίσιμα έργα υποδομής σε οδικούς άξονες και Φράγμα Πηνειού, προωθώντας χρηματοδοτήσεις για αθλητικές εγκαταστάσεις και στέγαση σχολείων, αλλά και ιδιωτικές δωρεές προς τα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, την Πυροσβεστική του Νομού μας κλπ.

Πάντα στο πλευρό των Δημάρχων και των φορέων της Ηλείας, για τη στήριξη και την επιτυχή προώθηση των αιτημάτων τους σε Υπουργεία και Οργανισμούς.
Με τα δικά του λόγια:
“Το γραφείο μου ήταν και είναι πάντα ανοιχτό για τον κόσμο. Ήμουν παρών στα προβλήματα των πολιτών αλλά και των τοπικών φορέων, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, με γνώμονα πάντα την καλύτερη δυνατή λύση για το κοινό όφελος.

Σας ζητώ να με εμπιστευθείτε ξανά γιατί τώρα με ξέρετε».

Κατεβάστε το φυλλάδιο εδώ