image_pdfimage_print

«κ. Νανούρη, η σπερματέγχυση δεν είναι αυνανισμός, όπως όφειλες να γνωρίζεις από τη μακρά εμπειρία σου»

Δημήτρης Νανούρης (ΜΕΤΕΩΡΟΣ):

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΛΕΙΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα λάβαμε επιστολή με τίτλο «Η σπερματέγχυση δεν είναι αυνανισμός, κ. Νανούρη», με αφορμή το σημείωμά μας «Εγκ–λήμματα» της περασμένης Δευτέρας, την οποία και δημοσιεύουμε:

Ο κ. ΝΑΝΟΥΡΗΣ, σε σχόλιό του στην “Εφ. Συντακτών”, αναφερόμενος στη δήλωσή μου “…και σπερματεγχύτης αγελάδων έγινα”, θέλοντας να κάνει δηκτικό σχόλιο όχι μόνο για μένα, αλλά και ως συνήθως για τον ΣΥΡΙΖΑ, μπερδεύει ηθελημένα τον αναγνώστη, εκτός κι αν δε γνωρίζει κι ο ίδιος τι ακριβώς είναι ο σπερματεγχύτης.

Ας το μάθει λοιπόν: Ο σπερματεγχύτης, όπως το λέει και η λέξη, είναι εκείνος που μεταφέρει σπέρμα από αρσενικό ζώο στη μήτρα του θηλυκού, και όχι εκείνος που συλλέγει το σπέρμα, το οποίο άλλωστε, τότε που έκανα εγώ τη δουλειά αυτή, ερχόταν εισαγόμενο. Η διαδικασία της σπερματέγχυσης, όπως όφειλε να γνωρίζει από τη μακρά εμπειρία του, δεν είναι “μορφή αυνανισμού”, όπως γράφει, αλλά ο αυνανισμός προηγείται της σπερματέγχυσης.

»ΟΜΩΣ Ο κ. ΝΑΝΟΥΡΗΣ για να ευτελίσει πάλι τους Συριζαίους, ότι τάχα από αλλού ξεκίνησαν και αλλού πήγαν, δε διστάζει να παραποιήσει το πολιτικό και κοινωνικό παρελθόν μου, τακτική που συνηθιζόταν στην προ Google εποχή. Εξ ιδίων κρίνοντας τα αλλότρια, αναφέρει ότι ήμουν “πάλαι ποτέ αριστεριστής” (έννοια που συμπαθώ, σε σχέση με άλλες καιροσκοπικές πολιτικές οντότητες), αλλά από τον αντιδικτατορικό αγώνα ανήκα στον Ρήγα Φεραίο, μετά στο ΚΚΕ Εσωτερικού, στην ΑΚΟΑ και, από την προσπάθεια ίδρυσής του, στον ΣΥΡΙΖΑ.

»ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ότι είμαι “εξ Εξαρχείων ορμώμενος”, λυπάμαι, αλλά ποτέ δεν κατοίκησα στα Εξάρχεια, ούτε είχα εκεί γιάφκα – εκτός κι αν εννοεί την παρουσία και συμμετοχή μου στις δημόσιες συνεδριάσεις στα γραφεία του Γιάννη Μπανιά και της εφημερίδας “Εποχή”, εκεί. Λυπάμαι όχι τον κ. Νανούρη, αλλά το χώρο που ξοδεύει για να ασκεί τέτοια δημοσιογραφία. Κρίμα που έχει ήδη εκδοθεί το “Λεξικό χωρίς γραβάτα” του Γ. Βλαστάρη, και δεν πρόλαβε να συμπεριλάβει και το δικό του λήμμα…

Μάκης Μπαλαούρας

ΜΕΤΕΩΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Σέβομαι τον αντιδικτατορικό αγώνα του επιστολογράφου, όπως και τη λαϊκή παροιμία «τα στερνά τιμούν τα πρώτα». Αριστεριστές χαρακτηρίζονται, κατά κανόνα, οι θιασώτες της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

Οι οργανώσεις στις οποίες αναφέρει ότι ανήκε από το 1981 και επί σειρά εκλογικών αναμετρήσεων σπανίως και μετά βίας επετύγχαναν την είσοδό τους στο Κοινοβούλιο, με κραυγαλέα εξαίρεση τους χαλεπούς καιρούς των μνημονίων. (Σ.Σ. εδώ βγάζει το ΚΚΕ Εσωτερικού αριστερίστικο Κόμμα!!!)

Εξέχοντα στελέχη τους, εξάλλου, εξελάμβαναν τις ένδοξες εποχές τα γραφεία ως δεύτερο σπίτι. Οπερ έδει δείξαι! Στο επίμαχο ζήτημα, τέλος, περί σπερματεγχυτών και σπερματομεταφορέων, καθώς και στο ερώτημα εάν ο αυνανισμός προηγείται ή έπεται της σπερματέγχυσης, εμπιστεύομαι τους ειδικούς.

https://www.efsyn.gr