image_pdfimage_print

*Συνέντευξη Kontra News 10 με τον Γιώργο Μελιγγώνη

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας υπέβαλε μήνυση για τις αναφορές προς το πρόσωπό του σε σχέση με τη Folli Follie, ενώ δήλωσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται “στόχος επιθέσεων λάσπης και συκοφαντίας”.

►Θα καταθέσουμε μήνυση μαζί με τους πρώην υπουργούς Φλαμπουράρη, Χαρίτσης και Σταύρο Αραχωβίτη εναντίον Σάκκου
►Αποπροσανατολισμός από ΝΔ, κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.
►Η ίδια η Price Water House, που έκανε τον έλεγχο έγραψε ότι «δεν είναι δυνατόν να επαληθεύσουμε αυτά που λέει η ο κ. Σάκκος»
►Είναι γνωστή η σχέση της οικογένειας Μητσοτάκη είχε πάει και στα εγκαίνια της εταιρίας στην Κίνα
►Η εταιρία του Κουτσουλιούτσου επιλέχτηκε το 2018 από την εταιρία της Μαρέβα Μητσοτάκη ως επιτυχημένη εταιρία.
►Η τροπολογία για τα Duty Free κατατέθηκε από άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, παραμεθόριων χερσαίων περιοχών γιατί θα έχαναν τη δουλειά τους 120 άτομα, μου ζήτησαν να τη συνυπογράψω και το έκανα. Την ψήφισαν όλα τα κόμματα εκτός ΚΚΕ και ΧΑ
►Μάλιστα εφέτος στις 29/5/ 2020 η ΝΔ κατέθεσε την ίδια ακριβώς τροπολογία!
►Για τις χορηγίες με πίεζαν πολλοί ασθενείς και γιατροί για τα τη κακή κατάσταση των Νοσοκομείων της Ηλείας. Απευθύνθηκαν στο Ίδρυμα Μαρτίνου και έδωσε χορηγία 50.000 για το Νοσοκομείων Κρεστένων
Απευθύνθηκα επίσης σε πολλές άλλες εταιρίες όπως στον ΟΠΑΠ, στην Ευρωχαρτική, ακόμα και στο Ίδρυμα Νιάρχου.
►Μόλις πρόσφατα στις 10 Νοεμβρίου 2020, ο κ. Σάκκος εκ μέρους της Folli Follie και με συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής του κ. Πατούλη έκανε μεγάλη δωρεά για τις πλημύρες της Καρδίτσας.
►Οι διοικητές των Νοσοκομείων μου έστειλαν τις ανάγκες τους και τα προώθησα. Η έκανε έρευνα αγοράς και τα έστειλε στα Νοσοκομεία. ►Καμμιά ανάμειξη δεν είχα.
►Είναι λάσπη, βούρκος και συκοφαντία αυτό που κάνει η ΝΔ
►Υπάρχει συγκεκριμένη στοχοποίηση σε ορισμένους βουλευτές που είχαμε ένα παρελθόν αγωνιστικό και άμεμπτο, όπως έκαναν τα ΝΕΑ, όπου δικαιώθηκα από τα δικαστήρια.