image_pdfimage_print

Πιο πολύ από όλους τους πολιτικούς φορείς ο βουλευτής Ηλείας Μάκης Μπαλαούρας, έδειξε την χαρά του για την επανέναρξη των έργων στην Πατρών – Πύργου.

Ο ίδιος όπως και όλοι στην Κυβέρνηση θεωρούν πως το έργο που αποκόπηκε ως τμήμα της Ολυμπίας Οδού επί Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – ΝΔ και έμεινε στις καλένδες, επιτέλους ξεκινά.

Η Πατρών – Πύργου αποτελεί για δεκαετίες το σημείο αναφοράς κυρίως των Ηλείων αλλά και των κατοίκων της Δυτ. Αχαΐας, καθώς ήταν η μόνη περιοχή της χώρας που δεν διέθεται σύγχρονο οδικό δίκτυο και κυρίως έναν δρόμο ασφαλή που να οδηγεί στην κοιτίδα του Πολιτισμού και του Ολυμπισμού, το παγκόσμιο σύμβολο την Ολυμπία.

Ο Μάκης Μπαλαούρας και εργατικό κράνος ασφαλείας φόρεσε και στην μπουλντόζα των έργων ανέβηκε και το σήμα της νίκης έκανε με τα χέρια του, θέλοντας να δείξει τους συμβολισμούς της χθεσινής ημέρας.

Πέρα από όσα ειπώθηκαν σε πολιτικό επίπεδο, οι διαβεβαιώσεις των εκπροσώπων των κατασκευαστικών εταιριών, δεν αφήνουν πλέον περιθώρια αμφισβήτησης πως το έργο θα έχει διαφορετική εξέλιξη, από αυτή της υλοποίησης…

Και στην κυβέρνηση έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν αφού μετά από μια τετραετή λόγω διαδικασιών και κατάτμησης του έργου, η κατασκευή της νέας Πατρών – Πύργου, ξεκινά…

mpalaouras2

mpalaouras3

mpalaouras4

mpalaouras5

mpalaouras6